UVJETI POSLOVANJA

UVJETI POSLOVANJA

I.Opcenito

Internetska stranica www.ex3me.hr u vlasnistvu je trgovackog drustva SULTAN d.o.o

Ovi Uvjeti kupnje dio su obveze Prodavatelja sukladno odredbama Zakona o zastiti potrosaca, te sluze tome da Kupac prije nego sklopi ugovor na daljinu bude na jasan i razumljiv nacin obavijesten o nizu okolnosti bitnih za zakljucenje, izvrsavanje, raskid ugovora, a sve sukladno zakonskom uredenju.

Pojam prodavatelj odnosi se na trgovacko drustvo.

SULTAN d.o.o.

Dugi dol 46

HR 10000 ZAGREB

OIB: 79404537892

Pojam Kupca odnose se  na klasicnog potrosaca, fizicku osobu koja izvan bilo kakve djelatnosti naruci i plati bilo koji proizvod posredstvom usluga web trgovine prisutnih na web stranici Prodavatelja, ali i na kupce obrtnike, trgovce pojedince i fizicke osobe koje obavljaju poslovne djelatnosti, a koji su zasticeni odredbama Zakona o zastiti potrosaca.

 

II. UVJETI KUPNJE

Uvjeti kupnje cine dio ugovora sklopljenog na daljinu zajedno sa specifikacijama i cijenom/ama kupljenog/ih proizvoda, te ce se prije potvrdivanja narudzbe za kupnju pojedinog proizvoda od Kupca traziti da iste prihvati/izjavi da je sa istima upoznat/suglasan

Prodavatelj zadrzava pravo izmjene uvjeta u svako vrijeme, s tim da navedene izmjene stupaju na snagu nakon objave na ovim internet stranicama.

 

III. CIJENE PROIZVODA I TROSKOVI DOSTAVE

Cijene istaknute na web stranici www.ex3me.hr izrazene su u kunama. Trosak PDV-a je uracunat u cijenu proizvoda. U cijene proizvoda nisu ukljuceni troskovi dostave iz razloga se isti posebno placaju, osim na narudžbe iznad odredenog iznosa kada je dostava besplatna.

Troskovi dostave su besplatni za sve narudzbe iznad 500,00 kn, kao i za akcijske artikle s naznacenom besplatnom dostavom.

U slucaju nemogucnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznacio, Kupac snosi troskove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke ce Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudzbe.

 

IV. POVRAT PROIZVODA  / REKLAMACIJA / GARANCIJA

Ukoliko niste zadovoljni, kupljeni proizvod mozete vratiti u roku od 14 dana od datuma kupnje.

Vraceni proizvod/i mora biti nekoristen/nenosen i u originalnom pakiranju, te uz njega treba biti prilozen racun kupnje.Troskove koji nastanu prilikom vracanja predmeta kupnje snosi kupac.

U slucaju da je roba ostecena, a ostecenja nisu nastala prilikom transporta robe, potrebno nas je obavijestiti u sto kracem vremenskom roku i ispuniti reklamacijski obrazac u roku od 8 dana od datuma preuzimanja posiljke. Rjesavanje reklamacije provest ce se po trenutno vazecem zakonu.

Garancija se moce primijeniti s garancijskim listom i racunom koji Vam je izdan za kupljeni proizvod, neposredno kod prodavaca ili proizvodjaca.

Sukladno Zakonu, proizvodjac je duzan popravak koji pokriva garancija obaviti u roku od 45 dana od dana primitka proizvoda. U suprotnom proizvod se mora zamijeniti drugim, identicnim i neostecenim.

V. NACIN PLACANJA

Virmanska uplata
Pouzecem sa dostavnim troskom na trosak Kupca
HTPAYWAY Sustavom Internet bankarstva, i to sljedece:

– PBZ Maestro jednokratno

– PBZ VISA jednokratno

– PBZ Mastercard jednokratno

Izjava o sigurnosti online placanja i koristenju HT PayWay usluge.

HTPayWay je siguran sustav za online placanje, placanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim nacinima placanja. HTPayWay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama sto podvrdjuje i PCI DSS certifikat koji HTPayWay ima